Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. U kunt dit formulier ook gebruiken voor eventuele ideeën, wensen en klachten. Velden met een * zijn verplicht.

  • Lees meer over de verwerking van uw persoonsgegevens in ons Privacy beleid.

Contact gegevens
Stichting Blue Ribbon
Sandra Kingma – Directeur
Bikbergerweg 20, 1272 PM Huizen
06-15209205
E-mail: info@blueribbon.nl
NL66 INGB 0001977632

 

                 

 

Wat is de Erkenning?

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede Doelen wordt uitgegeven. Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Voor grotere organisaties gelden uiteraard andere eisen dan voor kleinere. Circa 80 procent van het particuliere geefgeld staat inmiddels onder toezicht van het CBF. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Transparantie in één oogopslag: Het CBF-Erkenningspaspoort
Het CBF-Erkenningspaspoort toont op een eenduidige en neutrale wijze de belangrijkste informatie van een Erkend Goed Doel. Transparantie in één oogopslag dus. Het paspoort bevat zowel kwalitatieve informatie over de doelstelling en activiteiten van de organisatie als financiële kengetallen. Deze laatste zijn door het CBF gevalideerd. Via deze banner kun je ons CBF-Erkenningspaspoort bekijken.

Blue Ribbon CBF-Erkenningspaspoort

 

Kamer van Koophandel
30214801

ANBI
Stichting Blue Ribbon is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Fiscaal nummer ANBI: 817214239

Het huidige beleidsplan van Blue Ribbon is hier te downloaden