Maak eens tijd vrij
voor Blue Ribbon

Agenda

Blue Ribbon Rally

Ook in 2018 zal er weer een Blue Ribbon Rally gehouden worden. Deze wordt georganiseerd door Classic Rally Adventures.

Het definitieve programma zal nader bekend gemaakt worden op de website maar schrijf de datum van 1 september vast in uw agenda!

Meer informatie

21ste DAK Wandeltocht

Op zaterdag 25 augustus organiseert de KNLBO Wandelsportorganisatie Nederland de 21ste DAK Running Center Wandeltocht door het Nationale Park “De Loonse en Drunense Duinen”. Van elke inschrijving gaat 50 cent naar Blue Ribbon.

Voor meer informatie www.dakdrunen.nl

Meer informatie

Echte Mannen Dag

Op 16 juni 2018 is De Echte Mannen Dag van Groningen. Van 13:00 uur tot 17:00 uur kan iedereen zich laten onderdompelen in de optimale man beleving op het parkeerterrein van de Hornbach in Groningen. Er komen verschillende bedrijven die een product of dienst aanbieden voor de échte man. Zo staan er onder andere auto’s en motoren van BMW en Triumph. Voor wie de uitdaging aandurft is er de Echte Man van Groningen competitie. Deze competitie bestaat uit rondes zoals het besturen van een mini hijskraan en het bedwingen van een rodeostier. Met dit evenement wordt er aandacht geschonken en geld opgehaald voor Blue Ribbon omdat prostaatkanker helaas nog altijd een échte mannen ziekte is.

Meer informatie

Oranjeloop Toertocht 2018

Toertocht over de Utrechtse Heuvelrug van 100 km. vanuit de Kromhout kazerne.

Finish op Kromhout Kazerne om 15.00 uur

Blue Ribbon is naast Lymph & Co het goede doel van deze tocht.

Meer info via ha.sepers.01@mindef.nl

Grunniger Kroug’n Rally editie 2018

Ook dit jaar zal de Groninger Kroug’n Rally Blue Ribbon weer ondersteunen. De rally wordt gereden op 27 mei. Meer info op Grunneger Kroug’n Rally

 

Meer informatie