Maak eens tijd vrij
voor Blue Ribbon

Agenda

Halve Marathon Eindhoven

Tijdens de Halve Marathon op 8 oktober in Eindhoven wordt er ook gelopen ten bate van Blue Ribbon door het team ” Voor Kees en alle andere mannen”. Zie hiervoor ook https://www.geef.nl/nl/actie/voor-kees-en-alle-andere-mannen/donateurs

 

Distinguished Gentlemen’s Ride Eindhoven

Tijdens de Distinguished Gentlemen’s Ride in Eindhoven op 24 september a.s. zal er ook aandacht besteed worden aan Blue Ribbon, de bewustwording van prostaatkanker en het belang van een vroege diagnose.

20e DAK Wandeltocht in Loonse en Drunense Duinen

Op zaterdag 26 augustus organiseert de KNLBO Wandelsportorganisatie Nederland de 20e DAK Running Center Wandeltocht door het Nationale Park “De Loonse en Drunense Duinen”. Van elke inschrijving gaat 50 cent naar Blue Ribbon.

Voor meer informatie www.dakdrunen.nl

Meer informatie

Veerse Haringparty

Op 19 juni zal traditioneel de Veerse Haringparty plaatsvinden in Oostkapelle. Dit jaar is de opbrengst voor Blue Ribbon! Iedereen is van harte welkom!

Meer informatie

Blue Ribbon Vaderdaglunch in de Kruidfabriek

Blue Ribbon bij Grunneger Kroug’n Rally

Op 21 mei 2017 wordt de 17e editie van de Grunneger Kroug’n Rally gereden en hierbij zal ook aandacht zijn voor Blue Ribbon en prostaatkanker.

Meer info over de rally op de website van de Grunneger Kroug’n Rally.  Helaas kan je je niet meer inschrijven maar kijken kan altijd!

Meer informatie