Maak eens tijd vrij
voor Blue Ribbon

Agenda

Blue Ribbon op Donateursdag Prostaatkankerstichting

Op Woensdag 14 oktober 2015 houdt de ProstaatKankerStichting haar jaarlijkse Donateursdag in de ReeHorst te Ede.

Naast sprekers op het gebied van nieuwe ontwikkelingen in de diagnosestelling en nieuwe behandelmogelijkheden op het gebied van hormoontherapie, chemotherapie en Radium 223 zal Blue Ribbon mede aanwezig zijn en toelichting geven op de plannen en samenwerking met PKS.

Meer informatie

Blue Ribbon bij 50+ Beurs!

50plusbeurs20jaar

Van 15 tot en met 19 september zal Blue Ribbon samen met de Prostaatkankerstichting aanwezig zijn op de 50+ beurs in Utrecht. Een goede kans om elkaar te ontmoeten!

Meer informatie over de beurs op:

50 Plus Beurs

Meer informatie

24 uur Uden met actie voor Blue Ribbon

Op 5 september 2015, tijdens 24uur Uden, slaan Shilly Beauty Care, Schoonheidssalon Pretty&Pure en The Nailcode de handen ineen om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Blue Ribbon. Op deze dag kan iedereen zich heerlijk laten verwennen met diverse beauty behandelingen. Wellicht is het iets voor u, uw partner, buurman/buurvrouw of een goede kennis.

Voor meer informatie: Beauty behandeling voor Blue Ribbon

Wandeltocht Loonse en Drunense duinen

Op zaterdag 29 augustus organiseert de KNLBO Wandelsportorganisatie Nederland de 18e DAK Running Center Wandeltocht door het Nationale Park “De Loonse en Drunense Duinen”. Van elke inschrijving gaat 1 euro naar Blue Ribbon.

Voor meer informatie www.dakdrunen.nl of zie ook bijgaande leaflet.

 

Meer informatie

Blue Ribbon Rally

Blue Ribbon presenteert in samenwerking met ProstaatKankerStichting.nl de 1e Blue Ribbon Challenge, een heuse kaartleesrally voor klassieke auto’s, cabrio’s, sportscars en andere opvallende auto’s.

Op vrijdag 21 augustus wordt door de mannen achter Stichting Classic Rally Adventures, tevens bekend van de voor het NK meetellende Omloop van het Oosten en Hanzestedenrally, een prachtige kaartleesrally georganiseerd waarvan de baten ten goede komen aan de projecten van Blue Ribbon; projecten gericht op bewustwording van en voorlichting over prostaatkanker.

voor meer informatie en inschrijving:   Website Blue Ribbon Rally en Blue Ribbon Rally

 

Komt een Dokter bij de Dokter

Komt een Dokter bij de Dokter is een taboe doorbrekende theatervoorstelling vol ontroering met muziek en dans.

Centraal staat een dokter die zelf prostaatkanker heeft.

http://www.theaterbellevue.nl/voorstellingen/komt-een-dokter-bij-de-dokter/donderdag-12-maart/12_30_00/